Om meg

ERFARING & UTDANNING

Silje Omdalen Eriksen

Jeg er daglig leder av Hallingdal Osteopati som ble startet opp i 2013. Hos Hallingdal Osteopati kan både dyr og mennesker få behandling.

Bevegelse er min store lidenskap. Det og kunne se sammenhengen mellom nedsatt bevegelse, smerter og helse er utrolig spennende og gir en stor inspirasjon til å søke mer kunnskap for å kunne bidra til å hjelpe flere med muskulære smerter og nedsatt bevegelse/funksjon.

Helse har alltid vært en lidenskap og spesielt manuell medisin. Min vei til Osteopatien startet med at jeg hadde lyst til å jobbe med dyr, jeg er i grunden utdannet Agronom. Etter Agronom utdannelsen begynte jeg på SSHH, Skandinavisk skole innen Holistisk Hesteterapi, hvor vi lærte litt om alt innen alternativ behandling på hest. Det var da jeg først kom borti Osteopatien, og fant ut at dette vil jeg lære meg. Etter 2 år på SSHH gikk ferden videre til Stockholm hvor jeg begynte på Stockholm College of Osteopathic Medicine, en 5 årig Osteopati utdanning, der ble jeg uteksaminert i mai 2013 som Osteopat DO.

  • 2021/2022: Årstudie Idrettsmedisin Høyskolen Christiania

  • 2019/2020 tok jeg Bachelor of Health Care in Osteopatic medicine i Gøteborg hos Skandinaviske Osteopathøgskolen.

  • 2017/2018 utdannet jeg meg til rehabiliterings-terapaut hos ReDog i Sverige, og holder på å bygge opp en praksis rundt mer spesifikk rehabilitering på hund.

  • 2015 etterutdannet jeg meg som DyreOsteopat hos Stuart McGregor.

  • 2014 tok jeg Naturmedisinsk Grunnutdannelse ved Tunsberg Medisinske Skole.

  • 2008-2013: Osteopati-studiet ved Stockholm College Osteopathic Medicine.

  • Jeg er også utdannet hovslager, og har en stor interesse for hest og hovbeslag, hvor jeg ser viktigheten av en godt skodd hest for å få en balansert og sunn hest.